Personliga vigselringar på beställning

Personliga vigselringar i titan och vitt guld - Erik TidängDen diamantprydda ringen är utförd i titan och vitguld. Ringen är delbar i två separata ringar som passar varandra som pusselbitar. Ringen utan sten är helt utförd i titan, men med två olika ytor. En blank och en mattborstad yta med ett smalt spår som separerar de båda fälten. Titan är ett slitstarkt material med en neutralt grå färg som passar bra till vitguldets något varmare ton. Ett mycket fint par ringar!

Kunderna som beställde ringarna av mig bor inte i Stockholm där jag har min verkstad. För att göra säkert att storleken var rätt skickade jag ringarna till dem i ett tidigt stadium av tillverkningen. Vid det stadiet är det relativt lätt att korrigera storleken på ringarna utan att det lämnar några spår. När jag fick ringarna åter gjorde jag  dem färdigt.

Det tar ofta lite längre tid att göra denna koll av storleken när ringarna måste skickas, men det är det värt. Det går för all del att ändra storleken på en ring även vid ett senare tillfälle men då kan det i värsta fall lämna spår, om än mycket små.

Fler vigselringar kan ses här.

Personliga vigselringar i titan och vitt guld - Erik Tidäng

Pusselringen är delad i två.

Facebookpinterestmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.