Craft week på LOD

Babelstorn – Erik TIdäng

Om Stockholm Craft Week

Den 2–6 oktober drar Stockholm Craft Week 2024 igång. Under fem dagar arrangeras hundratals programpunkter där det samtida konsthantverket visas, diskuteras och provas, på mer än 70 olika ställen i Stockholm.  Läs mer HÄR.

På LOD visar vi olika föremål på temat ”läsa föremål”. Det är objekt och smycken som inspirerats av böcker, texter eller information. Det skrivna ordet ställs mot föremålet och en annan typ av läsning uppstår. Läs gärna mer på LODs hemsida.

Facebookpinterestmail

Saltkar matchande servettringar

Saltkar i titan, silver och Kolfiber. Saltkar brukar förgyllas för att stå emot saltets inverkan på silver och de inte görs helt i guld förstås. Här har jag gjort insidan av titan istället, Helt opåverkat av salt.Beställt för att passa till servettringar jag tidigare tillverkat.

Trevlig helg!

Facebookpinterestmail

Nyckelhållare för den neurotiske

En nyckelhållare för den lätt neurotiske. För att komma åt nycklarna måste hakarna för spisen, tända ljus och kranen först lossas. Först då kommer man åt nycklarna och kan låsa dörren. En liten checklista innan det går att låsa och man behöver inte undra om man glömt något senare på dagen.

Kom och se fler föremål på utställningen EDC – Every Day Carry. Utställningen öppnar den 18 maj 2024

Facebookpinterestmail