Vigselring och förlovningsring i en och samma ring

Vigselring och förlovningsring av titan och guld
Kunden hade sett en ring som hon gillade på min hemsida och kontaktade mig. Eftersom hon bodde i Göteborg och jag har min verkstad och butik i Stockholm fick kommunikationen ske med mail, telefon och post. Jag skickade en modell på ringen tillsammans med ett ringmått per post mot en deposition. På detta sätt fann vi storleken på ringen och kunden kunde ta och känna på modellen som är var mycket nära det färdiga arbetet. Det var också nu som hon kom på att hon ville ha en annan sten än den som hon sett på min hemsida. Det var lätt ordnat. När jag fick tillbaka modellen och ringmåttet började jag arbeta. Efter ca två veckor var ringen färdig.

Ringen består av en förlovningsring i titan och en vigselring i rött guld som pusslas samman med en diamantfattning.

Vigselring och förlovningsring av titan och guld

De båda ringarna sitter ihop

Vigselring och förlovningsring av titan och guld

Ringarna passar som pusselbitar i varandra.

 

 

Facebookpinterestmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.